Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sundmedsmil.dk/public_html/wordpress/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
En YOGA morgen under åben himmel. | Sund Med Smil

Morgen-yoga er særligt godt for dig, og hvis den rykkes ud i det grønne, så får du en ekstra mental sidegevinst.

Når du vækker din krop og dit sind med yoga, så starter du dagen op med at give dig selv fuld opmærksomhed. Der er stort set ingen grænser for, hvor meget du kan få ud af at dyrke yoga – og især om morgenen.

Morgenen er et godt tidspunkt på dagen at lave yoga. Her vågner vi ofte op med en helt særlig fornemmelse af ro i kroppen. Det skal udnyttes, da det lige præcis er her, at du har det bedst tænkelige udgangspunkt for yoga. Når vi vågner op, stiv i kroppen efter en hel nat på langs, så føles smidiggørende stræk, der vækker kroppen helt fantastisk.

Når dagen starter op med yoga vil du opleve, at det har en positiv effekt som giver mere energi og overskud, der varer resten af din dag. Giv din yoga et nyt perspektiv og ryk din yoga ud under den blå himmel. Mærk fornemmelsen og nyd effekten af den friske luft, duftene, lydene fra fuglene, vand og skov. Det giver en sanselig oplevelse som gavner dit sind.

SUND med SMIL er simpelthen så glad for, at jeg nu har muligheden for at tilbyde Outdoor Yoga i den dejlige natur ved Kolding Fjord – Strandhuse. Holdstart er Onsdag d. 4 april kl. 7.00-8.00 Holdet vil køre hver onsdag i 12 uger frem til sommerferien med sidste træning onsdag i uge 25.

Læs mere om Outdoor Yoga og tilmeld dig her.