Outdoor Yoga – i naturen ved Kolding fjord

SUND med SMIL er simpelthen så glad for, at jeg nu har muligheden for at tilbyde Outdoor Yoga i den dejlige natur ved Kolding Fjord – Strandhuse.

Jeg vil tage udgangspunkt i Vinyasa Yoga, som er en dejlig måde at holde sig varm på når træningen foregår udenfor. Vinyasa Yoga er mere dynamisk end den klassiske Hatha Yoga. De klassiske øvelser udføres i et flow og uden lange pauser imellem. Ud over røde kinder, så giver Vinyasa yoga, styrke, fleksibilitet og udholdenhed. Under udførelsen af Vinyasa yoga dannes der meget varme i kroppen og man udskiller derfor en del affaldsstoffer. Vinyasa Yoga er intelligent bevægelse, der giver balance i krop og sind – og i sær når den udføres i den smukke natur.

Efter hver træning hopper vi samlet i fjorden – det er selvfølgelig frivilligt. Holdet henvender sig til både kvinder og mænd, alle aldersgrupper og man kan deltage uanset niveau.

Vi mødes på parkeringspladsen ved den nye badebro for enden af Lyshøjallé. Medbring egen yogamåtte og håndklæde, hvis du vil afslutte træningen i vandet.

 

Holdstart

Onsdag d. 4 april kl. 7.00-8.00
Holdet vil køre hver onsdag i 12 uger frem til sommerferien med sidste træning onsdag i uge 25.

Pris for 12 gange Outdoor Yoga

For mere information og tilmelding
Kontakt SUND MED SMIL på pia@fosnaes.dk eller på telefon 41 66 41 02.