Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sundmedsmil.dk/public_html/wordpress/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Om Sund Med Smil | Sund Med Smil

Om Sund Med Smil

Velkommen til SUND MED SMIL. Jeg hedder Pia Kjellmann Fosnæs og er ophavskvinden bag SUND MED SMIL.
Jeg har været aktiv i sundhedsbranchen igennem de sidste 21 år. Min enorme passion for træning og sund kost afspejler sig i mit eget liv. En livstil der giver overskud, styrke og ikke mindst velvære.

Jeg vil gerne kendes for mit gode humør og min smittende energi og lægger stor vægt på at undervise med hjertet og samtidig have fagligheden med. Jeg ønsker at møde det enkelte menneske, der hvor det er – og derigennem bane vejen for at opnå gode resultater. Jeg vil skabe mere energi og glæde og vise at det ER muligt at holde sig SUND MED SMIL.

Min mission er grundlagt ud fra tanken om at få integreret sundhed, god og nærende mad og motion i en travl hverdag. Mit liv som mor til tre har gjort at jeg at jeg i mange år har søgt en livsstil der både giver synlige resultater og kan tilpasses, men som samtidig også giver mig ro og overskud i en travl hverdag.

Kombinationen af frisk luft, udeliv, sund mad og funktionel bevægelse fuldender min hverdag. Jeg har fundet en stærkere og mere glad krop, samtidig med at jeg har fundet ro i sindet. Jeg har fundet en krop som er SUND MED SMIL.

SUND MED SMIL
Lyshøj Allé 110
6000  Kolding

Pia Kjellmann Fosnæs
Mail: pia@fosnaes.dk
Telefon: 41 66 41 02

Bank:
Sydbank, Kolding
Regnr.: 6847
Kontonr.: 0001904026

CVR: 28450761