Bootcamp & Retreat

De 2 ugentlige træningsdage i naturen, med efterfølgende smagsprøver på sund og nærende kost var absolut med til at fastholde mig i de ændrede vaner.

Jeg har fået endnu mere lyst til at eksperimentere i køkkenet, og at komme ud og bruge naturen som ”trænings rum”. Linette

Deltager på Bootcamp

En stærkere krop, masser af inspiration til sundt og lækkert mad, forbedret kondition, et netværk af andre deltagere som støtter hinanden, samt en glæde ved udendørstræning.

Det er bare nogle af de ting jeg har fået ud af at deltage på bootcamp. Jeg kan varmt anbefale det! Mia

Deltager på Bootcamp

Pia har af flere omgange motiveret og inspireret mig til at komme i gang med en sundere livsstil. Jeg har deltaget på hendes outdoor fitness hold, hendes boot camp samt antiinflammatorisk forløb.

Pia er naturlig, positiv, behagelig og meget dedikeret til det hun laver. Hun formår at sammensætte en super god træning, hvor man uanset niveau, får lyst til at yde maksimalt.

Trænger jeg til at komme på rette “sundt”-spor, eller bare gøre noget godt for mig selv, vil jeg helt sikkert booke et forløb med Pia igen. Mette

Deltager på antiinflammatorisk forløb

“Advarsel! Man bliver afhængig af at træne med Pia ude i naturen. Hun er meget dygtig og tager hensyn til alles individuelle behov. Hun er kreativ – træningspassene er aldrig ens, og tiden flyver afsted. Selv efter en dårlig dag, går jeg hver gang glad hjem fra træning.

Bootcampen med efterfølgende lækker mad og fjorddyp er meget inspirerende. Jeg har fået en stærkere krop og har samtidig lært at leve sundere i en travl hverdag.

Jeg er vild med Pias autencitet. Hun er altid i godt humør, og for mig har hun knækket koden til et sundere liv. Jeg har nu været med på tre forskellige forløb, og jeg kommer helt sikkert igen.” Ina

Deltager på Bootcamp og Antiinflamatorisk Forløb