Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sundmedsmil.dk/public_html/wordpress/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Antiinflammatorisk forløb med Louise Bruun | Sund Med Smil

Antiinflammatorisk Forløb Med Louise Bruun

Louise Bruun og SUND MED SMIL har arbejdet sammen om kost- og træningsforløb på flere virksomheder, og som noget nyt er vi nu i gang med Antiinflammatoriske Forløb til private. Vores samarbejde er fantastisk! Vi ved, at vi er på rette vej når vi får tilsendt de fineste historier om nedsat kolesterol, færre smerter, bedre fordøjelse, mere energi, dyb søvn og helt generelt følesen af et stærkere helbred.

Vi lever begge selv efter de antiinflammatoriske principper og elsker at kroppen gerne vil helbrede sig selv, når den har de rette betingelser. Vi glæder vi os til at byde jer velkommen på et 8 ugers antiinflammatorisk forløb med udendørs træning, madplaner og ugentlige udfordringer.

Antiinflammatorisk Forløb
Marts 2018

LOUISE BRUUNS antiinflammatoriske forløb i samarbejde med Pia Fosnæs.

Et forløb, hvor du lærer din egen krop bedre at kende gennem intelligent mad og bevægelse!

Første trin på forløbet – hvad enten du starter i dag, i morgen, i næste uge eller søndag i næste uge – det er:

2 dages op- og nedtrapning – som kort fortalt går ud på:

  • En optrapning af alle de gode sager, der bygger din krop op, såsom at spise mest grønt, lette proteiner og gode fedtstoffer/fibre.
  • En nedtrapning af alle de mindre gode sager, der belaster din krop (fx sukker, gluten, kaffe/sort the, alkohol, mælkeprodukter mv.).

Forløbets første trin med en op- og nedtrapning, som Louise inviterer/ opfordrer til forud for forløbets start, er flittigt testet af både alle hendes tidligere forløbs- og Health & Yoga Retreat-deltagere. Og det er for at opnå et optimalt udbytte med en ”ren krop”, som har sluppet abstinenser efter fx kaffe og/eller sukker – om muligt meget gerne inden forløbet skydes i gang.

Vejledende madplaner/inspiration

I får tilsendt et dokument, hvor der findes forslag til måltider i løbet af forløbet – der er ingen slavisk madplan i dokumentet, men derimod inspiration.

Til jer der har frokostordning på jobbet og/eller måske trives bedst med ikke at følge en af Louises opskrifter til alle måltider, så findes også et værktøj kaldet tallerkenmodellen – det hjælper til at bygge måltidet optimalt op set ud fra et sundhedsmæssigt/ antiinflammatorisk synspunkt.

På forløbet vil der være ugentlige udfordringer, som I inviteres til at følge. Det vil være udfordringer, der giver jer en større bevidsthed omkring jeres eget helbred.

Tilmelding

Det er først “til mølle” princippet på ét af de nedenstående hold.
HOLD 1: Søndag kl. 8-9
HOLD 2: Søndag kl. 9.05-10.05
HOLD 3: Søndag kl. 10.10 -11.10

Praktisk information

Medbring gerne en flaske vand, en træningsmåtte og lag på lag beklædning.
Den første gang vil der blive mere snak/information fra Louise end de kommende gange – for at skyde forløbet bedst muligt i gang og naturligvis at få besvaret eventuelle spørgsmål – måske om mælkesyrebakterier, kosttilskud, kaffe, rødvin, mængden af anbefalet frugtindtag, sengetider etc. Men mød op i træningstøj, der bliver også tid til at give den gas med træning.

Opstartsmøde

Opstartsmødet vil indeholde et foredrag med Louise og derefter vil der foretages taljenmål. Vi slutter af med fælles intelligent bevægelse.

Vi starter samlet op tirsdag d. 13. marts kl. 17-18.45 i Helsekælderens sal. Helsekælderen, NY Østerbyvej 1A, 6580 Vamdrup

Træning

Efter opstartsmødet vil alt træning foregå ved Kolding Fjord. Vi mødes for enden af Lyshøj Alle, 6000 Kolding. Det er muligt at holde på parkeringspladsen direkte ved Kolding Fjord. Undervisningen vil foregå udendørs med Pia Fosnæs – SUND MED SMIL

Træningsdage
Søndage: 18/3 – 25/3 – 8/4 – 15/4 – 22/4
Lørdag: 28/4

Afslutningsmøde

Afslutningsmødet vil blive afholdt samlet i Helsekælderen i Vamdrup. Det indeholder foredrag med Louise og derefter afsluttende mål og vejning. Vi slutter forløbet af med fælles intelligent bevægelse.

Afslutningsmødet er tirsdag d. 1. maj kl. 17-18.45

Kontakt SUND MED SMIL på pia@fosnaes.dk eller på telefon 41 66 41 02.