Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sundmedsmil.dk/public_html/wordpress/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
For Virksomheder | Sund Med Smil

Træning For Virksomheder

Jeg træner bl.a. med…

Yoga, Mobility

Bootcamp med Louise Bruun

CrossFit, yoga

Antiinflammatorisk forløb med Louise Bruun

Sundhedstjek

Energy bootcamp, personlig træning, kostvejledning, pulstræning.

Puls og styrketræning

Yoga

Vi hos Saint-Gobain ISOVER, Vamdrup, nyder SUND MED SMILs træning 1x om ugen på to hold.

Pia tilbyder alsidig træning, der skifter fra uge til uge. Hun har fokus på medarbejdernes behov, uanset om man arbejder i fabrikken, i kantinen eller sidder på kontoret. Vi kommer hele kroppen igennem med fokus på styrke og smidighed. Træningen kan gennemføres af alle uanset form. Hver enkelt tager udgangspunkt i eget niveau.

Pia er en dygtig instruktør, og det er vigtigt for hende, at vi udfører øvelsen korrekt. Pia har prøvet alle øvelser på egen krop, og ved lige, hvordan deltagerne får lidt ekstra ud af øvelsen. Pia har et positivt drive og smittende smil, og vi kan klart anbefale SUND MED SMIL som træningsmakker.

Saint-Gobain ISOVER, Vamdrup

Da vi fik muligheden for at etablere et fitness hold tilbage i 2010 på vores arbejdsplads, fik vi heldigvis fat i FitnessPia –  i dag SUNDMEDSMIL!

Og hende har vi holdt fast i lige siden! Hun kommer her 2-3 gange om ugen, og træner os i både Fitness/Crossfit og yoga… – altid GLAD altid FRISK altid POSITIV! Selv i de meget mørke, meget tidlige morgen træningstimer, får hun os ”startet op” med hendes smittende humør, hendes energi og hendes store entusiasme!

Og ingen timer med Pia er ens! Hun har uendelige variationer af øvelserne, og tager altid hensyn til den enkeltes niveau og tilrettelægger også gerne øvelser efter vores specifikke behov!

Kan varmt anbefale SUNDMEDSMIL

Beirholms Væverier A/S