Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sundmedsmil.dk/public_html/wordpress/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Holdtræning | Sund Med Smil

Holdtræning i virksomheden

Vil du skabe mere energi og nedbringe stressniveauet og sygefraværet i din virksomhed, så er lukket holdtræning for virksomhedens ansatte en løsning. SUND MED SMIL har stor erfaring med træning på virksomheder og derigennem været årsag til sunde og stærke medarbejdere med mere overskud.

SUND MED SMIL tilrettelægger det bedst mulige forløb efter virksomhedens behov og temperament. Træningen kan foregå såvel inde som i det fri,

Holdtræning på virksomheden giver energi, glæde og et godt sammenhold iblandt medarbejderne.

Kontakt SUND MED SMIL på pia@fosnaes.dk eller på telefon 41 66 41 02 for en snak omkring det bedst mulige forløb på din virksomhed.

Jeg træner bl.a. med…

Yoga, Mobility
Bootcamp med Louise Bruun
CrossFit, yoga
Antiinflammatorisk forløb med Louise Bruun
Sundhedstjek
Energy bootcamp, personlig træning, kostvejledning, pulstræning.
Puls og styrketræning
Yoga
Vi hos Saint-Gobain ISOVER, Vamdrup, nyder SUND MED SMILs træning 1x om ugen på to hold.

Pia tilbyder alsidig træning, der skifter fra uge til uge. Hun har fokus på medarbejdernes behov, uanset om man arbejder i fabrikken, i kantinen eller sidder på kontoret. Vi kommer hele kroppen igennem med fokus på styrke og smidighed. Træningen kan gennemføres af alle uanset form. Hver enkelt tager udgangspunkt i eget niveau.

Pia er en dygtig instruktør, og det er vigtigt for hende, at vi udfører øvelsen korrekt. Pia har prøvet alle øvelser på egen krop, og ved lige, hvordan deltagerne får lidt ekstra ud af øvelsen. Pia har et positivt drive og smittende smil, og vi kan klart anbefale SUND MED SMIL som træningsmakker. Saint-Gobain ISOVER, Vamdrup

Da vi fik muligheden for at etablere et fitness hold tilbage i 2010 på vores arbejdsplads, fik vi heldigvis fat i FitnessPia –  i dag SUNDMEDSMIL!

Og hende har vi holdt fast i lige siden! Hun kommer her 2-3 gange om ugen, og træner os i både Fitness/Crossfit og yoga… – altid GLAD altid FRISK altid POSITIV! Selv i de meget mørke, meget tidlige morgen træningstimer, får hun os ”startet op” med hendes smittende humør, hendes energi og hendes store entusiasme!

Og ingen timer med Pia er ens! Hun har uendelige variationer af øvelserne, og tager altid hensyn til den enkeltes niveau og tilrettelægger også gerne øvelser efter vores specifikke behov!

Kan varmt anbefale SUNDMEDSMIL Beirholms Væverier A/S