Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sundmedsmil.dk/public_html/wordpress/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Antiinflammatorisk forløb med Louise Bruun | Sund Med Smil

Antiinflammatorisk Forløb
For Virksomheder

Louise Bruun og SUND MED SMIL har startet et dejligt samarbejde, hvor vi henvender os til både private og virksomheder. Louise Bruun og SUND MED SMIL har arbejdet sammen om kost- og træningsforløb på flere virksomheder og som noget nyt er vi nu i gang med Antiinflammatoriske Forløb til virksomheder. Vores samarbejde er fantastisk! Vi ved, at vi er på rette vej når vi får tilsendt de fineste historier om nedsat kolesterol, færre smerter, bedre fordøjelse, mere energi, dyb søvn og helt generelt følesen af et stærkere helbred.

Vi lever begge selv efter de antiinflammatoriske principper og elsker at kroppen gerne vil helbrede sig selv, når den har de rette betingelser. Vi glæder vi os til at byde jer velkommen på et 8 ugers antiinflammatorisk forløb med udendørs træning, madplaner og ugentlige udfordringer eller måske til et besøg i jeres virksomhed, hvor vi med glæde ville dele ud af vores viden omkring en antiinflammatorisk livsstil.

 

Antiinflammatorisk forløb med Louise Bruun

Foredrag om det selvhelbredende menneske, hvor Louise Bruun tager udgangspunkt i sin seksdobbelte bestseller bog ”21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost” skrevet med læge Jerk Langer.

Alle får udleveret bogen ”21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost”, og bliver indført i hvordan de næste 6 uger skal forløbe og mulighed for spørgsmål til sidst.

Kickstart på antiinflammatorisk forløb i samarbejde med ”sund med smil” og Pia Fosnæs. I vil få foretaget måling af talje (inflammatoriske fedt), kropsvægt og målsætning, som bliver skrevet ind.

Alle får tilsendt en forløbsmanual pr. mail med flere opskrifter osv.
Hver uge får alle deltagere tildelt en udfordring, som er ugens fokus-område. Alle udfordringerne er skabt for at give deltagerne så meget viden om antiinflammatorisk livsstil og giver en mulighed for at arbejde med deres helbred.

Midtvejsevaluering med peptalk, hvor alle bliver målt, vejet og ser på målsætning og om den evt skal revideres.

Afslutning med måling, vejning og vurdering af målsætning. Der vil være et afsluttende foredrag af Louise Bruun om, hvordan folk skal komme videre og holde de gode rutiner. Mulighed for mailsservice til Louise, hvor deltagerne kan spørge om evt helbredsproblemer.

Pris

Dette forløb er en mulighed for alle medarbejderne, for at opnå et bedre helbred, større livskvalitet og kendskab til lækrere og sundere mad. I vil kunne måle direkte på forbedringer indenfor helbred, energi, stress, søvn, fordøjelse, balance og humør. Og I vil have mulighed for at skrive til Louise Bruun om evt spørgsmål, der dukker op undervejs eller helbreds-udfordringer.

50 deltagere – 50.000,-

Tilkøb af træning

Tilkøb af træning 1 gang om ugen på jeres virksomhed med Pia Fosnæs. Det vil være træning, der er bygget op om omkring Louise Bruuns koncept omkring intelligent bevægelse. Bevægelse, der på ingen måder belaster, men kun bygger kroppen op og støtter op omkring den antiinflammatoriske livsstil. Det vil være bevægelse indenfor puls, styrke, mobilitet, smidighed og balance.

6 gange træning – 12.000,- PR. HOLD
(afhængigt af hvor mange der kan være på et hold)

Kontakt SUND MED SMIL på pia@fosnaes.dk eller på telefon 41 66 41 02.