Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sundmedsmil.dk/public_html/wordpress/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Bliv den bedste version af dig selv – med friskpresset slowjuice. | Sund Med Smil

Juicing er mere populært end nogensinde og som aktiv sportspige fandt jeg hurtigt ud af, at kost og ernæring er vigtigt for at kunne præstere optimalt i et aktivt job som personlig træner. I den travle hverdag, som mange af os har, er det muligt og hurtigt at få masser af vitaminer og mineraler ved at juice det, som vi normalt tygger os igennem.

Grøntsagsjuice giver et boost af koncentreret sundhed, da man i en enkelt juice fylder kroppen op med en bred vifte af gode og vigtige næringsstoffer. Samtidig undgår man masser af kemi, utallige tilsætningsstoffer, salt, sukker og andre svært fordøjelige fødevarer, der sætter kroppen på overarbejde. Jo stærkere og mere naturlig farve en frugt eller grøntsag har, jo flere nærringsstoffer indeholder den. Leg og eksperimenter derfor gerne med farverne, så hver en juice bliver et kulørt bud på en drik som er smækfyldt med gode sager.

I Danmark er anbefalingen 600 gr grøntsager om dagen og for nogle kan det virke helt uoverskueligt at indtage ”så meget”. De fleste danskere spiser dagligt ikke grøntsager nok, men friske juicer gør det muligt. Mit enkle råd er derfor: med én friskpresset slowjuice dagligt får man nemt 500-1000 gr – af det helt grønne! Din krop vil elske at blive forkælet med frugt og grønt – og vil betale dig tilbage med et bedre helbred.

Skål i en grøn forfriskning.