1:1 Personlig træning

Et personligt forløb er for dig, der er klar til at tage din krop og dit sind til næste niveau. Jeg tager altid udgangspunkt i det enkelte menneske og har god erfaring med at få mine kunder til at nå deres mål. Hvis du er klar til at tage kampen op og ændre din livsstil, så lad mig hjælpe dig med at finde den bedste udgave af dig selv. Kontakt mig, hvis du gerne opnå synlige resultater eller ønsker, at være stærkere, tabe dig eller få mere energi og en sundere krop.

Book en 1:1 ved at skrive et par linjer til mig omkring dine træningsmål og jeg sammensætter det bedst mulige forløb på bagrund af dine behov, temperament og livsstil.

Al træning forgår i naturen i og omkring Kolding fjord.

4 ugers forløb

1 personlig træningstime om ugen
4 ugers kostprogram inkl. opskrifter
4 ugers træningsprogram

8 ugers forløb

1 personlig træningstime om ugen
8 ugers kostprogram inkl. opskrifter
8 ugers træningsprogram

8 ugers forløb

2 personlig træningstime om ugen
8 ugers kostprogram inkl. opskrifter
8 ugers træningsprogram

Tilmeld dig personlig træning og stil spørgsmål til et nyt og sundere liv på pia@fosnaes.dk eller på telefon 41 66 41 02.

Giv et SUND MED SMIL gavekort og en oplevelse til en du holder af

På SUND MED SMIL er det nu muligt at få udstedt et gavekort på personlig træning 1:1 og kostprogram. Du kan dermed overraske en du holder af med et træningsforløb – en sjov og anderledes gaveidé.

Få et personligt intensivt 4 eller 8 ugers online kostprogram

Du får vejledning til sund mad. Du vil lynhurtigt opleve en markant forskel af velvære i din krop samt få mere energi og overskud i hverdagen.